Najlepsza agencja reklamowa to?
Cytat z justa data 19 października 2020, 21:43Ktoś może powiedzieć coś o agencjach, które świadczą swoje usługi w Polsce? Wybrać jakąś lokalną czy może być wszystko robione przez kogoś zdalnie? W moim małym mieście znalazłam tylko jedną małą firmę i mam obawy co do ich skuteczności.
Jak to zweryfikować sobie?
Może coś polecicie?
Ktoś może powiedzieć coś o agencjach, które świadczą swoje usługi w Polsce? Wybrać jakąś lokalną czy może być wszystko robione przez kogoś zdalnie? W moim małym mieście znalazłam tylko jedną małą firmę i mam obawy co do ich skuteczności.
Jak to zweryfikować sobie?
Może coś polecicie?
Cytat z karola data 19 października 2020, 21:58Określ jaki typ reklamy Cię interesuje. To dość istotne co chcesz robić.
Nie musisz koniecznie brać miejscowej firmy. Spokojnie agencja zdalnie poradzi sobie z serwisem. Ważne by był dobry kontakt, raporty, jakieś spotkania online.
Pozdrawiam
Określ jaki typ reklamy Cię interesuje. To dość istotne co chcesz robić.
Nie musisz koniecznie brać miejscowej firmy. Spokojnie agencja zdalnie poradzi sobie z serwisem. Ważne by był dobry kontakt, raporty, jakieś spotkania online.
Pozdrawiam
Cytat z krzysiek data 19 października 2020, 22:23Zbyt ogólne to pytanie. Musisz określić co chcesz uzyskać, powiedz jaki masz budżet, itd.
Mogę polecić dobrą, ale koszty kampanii to min. 5 tys. zł na start. Masz tyle?
Zbyt ogólne to pytanie. Musisz określić co chcesz uzyskać, powiedz jaki masz budżet, itd.
Mogę polecić dobrą, ale koszty kampanii to min. 5 tys. zł na start. Masz tyle?