Sposoby na promocję w Internecie
Cytat z MEC data 7 października 2020, 10:42Jakie macie dobre sposoby na reklamę i marketing w sieci? Robicie to przez agencje czy może przez freelancerów? A może sami?
Będę wdzięczny za informacje.
Pozdrawiam
Jakie macie dobre sposoby na reklamę i marketing w sieci? Robicie to przez agencje czy może przez freelancerów? A może sami?
Będę wdzięczny za informacje.
Pozdrawiam
Cytat z MEC data 7 października 2020, 10:44Najlepsza reklama to jednak przez Facebooka.
Da się tego nauczyć samemu. Samych modeli do marketingu jest wiele i wszystko zależy od tego czego chcesz.
Najlepsza reklama to jednak przez Facebooka.
Da się tego nauczyć samemu. Samych modeli do marketingu jest wiele i wszystko zależy od tego czego chcesz.
Cytat z MEC data 7 października 2020, 11:01https://www.facebook.com/business/ads
https://www.facebook.com/business/ads
Cytat z Ewa data 19 października 2020, 21:38Już pytałam w innym dziale, ale i tutaj zapytam. Czy stronę można promować tylko reklamami płatnymi? Macie inne sprawdzone sposoby na dobre promocje sklepów internetowych?
Już pytałam w innym dziale, ale i tutaj zapytam. Czy stronę można promować tylko reklamami płatnymi? Macie inne sprawdzone sposoby na dobre promocje sklepów internetowych?
Cytat z justa data 19 października 2020, 21:41Ja korzystam z Facebooka i powiem, że to dobry sposób na promocję. Grunt to wrzucać fajne posty na profilu. Później trochę kampanii i powolutku się rozkręca. Niestety wszystko bardzo wolno.
Ja korzystam z Facebooka i powiem, że to dobry sposób na promocję. Grunt to wrzucać fajne posty na profilu. Później trochę kampanii i powolutku się rozkręca. Niestety wszystko bardzo wolno.
Cytat z karola data 19 października 2020, 21:54Gdyby potrzeba było pomocy przy kampaniach Facebook Ads albo Google Adwords, to zapraszam priv
Gdyby potrzeba było pomocy przy kampaniach Facebook Ads albo Google Adwords, to zapraszam priv
Cytat z krzysiek data 19 października 2020, 22:18
- SEO
- FB
- Adwords
- Szeptanka
- Afiliacja
- Content marketing
- Portale lokalne
I jeszcze jeszcze więcej. Również mogę pomóc gdyby było trzeba.
- SEO
- FB
- Adwords
- Szeptanka
- Afiliacja
- Content marketing
- Portale lokalne
I jeszcze jeszcze więcej. Również mogę pomóc gdyby było trzeba.